VÅRE RØRLEGGERTJENESTER

Ta kontakt

Nybygg

Skal du bygge nytt hus eller næringsbygg? VVS Miljøteknikk leverer alt innen komplette rørtekniske anlegg til nybygg for både private og bedrifter, og spisskompetanse innen VVS for tannhelse-sektoren. Ta kontakt med oss for gode råd og involver oss tidlig i prosessen for et optimalt sluttresultat.

Rehabilitering / oppussing

Sitter du på gammelt og utdaterte sanitær- og rørløsninger? VVS Miljøteknikk bistår deg når du ønsker å pusse opp og modernisere ditt eksisterende våtrom.

Varmeanlegg

VVS Miljøteknikk kommer gjerne på befaring og hjelper deg med å oppnå et optimalt innemiljø. Vi har lang erfaring med løsninger som blant annet varmepumper. Er du usikker på hvilken varmeløsning som er best for din bolig? Vi bistår deg med gode råd og anbefalinger skreddersydd til din bolig eller arbeidsplass. Vi utfører også installasjon, service og vedlikehold.

Sanitæranlegg

VVS Miljøteknikk AS er en komplett leverandør innen sanitæranlegg for bedrifter og privatpersoner. Vi utfører prosjekterer og utfører små og store prosjekter i alle typer bygg, enten det skal bygges nytt næringsbygg, enebolig, eller rehabilitasjon av eksisterende anlegg.

Serviceoppdrag

Har du et rør som lekker, en kran som må skiftes, eller ønske om en fast servicepartner for regelmessig service og vedlikehold? VVS Miljøteknikk er en sertifisert rørlegger og utfører alt fra enkle småjobber, til kompliserte hasteoppdrag.